• icon
5 реанімобілей для Чернігівської обласної лікарні

5 реанімобілей для Чернігівської обласної лікарні

Вітаємо! Нашими спільними зусиллями до Чернігова днями було доставлено та передано Чернігівській обласній лікарні П’ЯТЬ реанімобілей!

Ці, укомплектовані усім необхідним автомобілі, призначені для надання першої невідкладної допомоги населенню, в тому числі з окупованих територій. Будемо вірити, що вони врятують не одне людське життя не тільки у військовий час, але й у мирний!

Хочемо подякувати всім своїм, кто долучився до цього проекту, а саме:

Нашому другу Andrew Kosar — за те, що почув наш запит та зміг донести керівникам Asbis Enterprises PLC важливість придбання швидких для міста та, зокрема, для Чернігівської обласної лікарні.

Окрема подяка компанії ASBIS Enterprises PLC, за те, що почули нас, виділили кошти та організували придбання та укомплектацію ціх 5 реанімобілей для порятунку мешканців Чернігівщини.

Фундації Stichting Zeilen van Vrijheid (Нідерланди) — за пошук, комплектування та доставку на територію України автівок. За той ідеальний технічний стан в якому ми їх отримали. На їх рахунку вже 26 реанімобілей для різних міст України: Харкова, Київа, Чернігова, Білої Церкви.

Остапенко Анастасия та компанії Укрнафта за пальне для наших автомобілів.

Ukraine TrustChain та нашим друзям Вера Соловьёва (https://www.facebook.com/birdyvero), Natasha Radushkevich (https://www.facebook.com/natasha.radushkevich), Konstantin Stoletov (https://www.facebook.com/konstantin.stoletov), Ilya Timofeyev (https://www.facebook.com/ilya.timofeyev.5 )за фінансову підпримку та готовність всіляко сприяти у реалізації наших проєктів.

Хлопцям, що доставили автівки від кордону з Польщею до Чернігова та організували їх передачу, передачу гуманітарної допомоги для волонтерських аптек Help.cn.ua (Vladimir Aler https://www.facebook.com/VladimirAler) для мешканців міста та обласної лікарні: Сергій Смучок (https://instagram.com/sergiismuchok), Максим Петренко, Kirill Taran (https://www.facebook.com/kirill.taran.35), Олександр Маслак (https://www.facebook.com/profile.php?id=100007311768321), Виталий Тимощук (https://www.facebook.com/tymoschuk.vitaliy), Евгений Байдак, Ярослав Тимощук (https://www.facebook.com/profile.php?id=100007102088307). 

А також нашим друзям, які завжди поруч і допомогають 24/7: Вова Запорожец (https://www.facebook.com/vova.zhaporozhec), Ирина Артемьева https://instagram.com/arti.rene, Ирина Бескоровайная https://instagram.com/irina.beskorovaynaya, Артем Завалиев https://www.facebook.com/artem.zavaliev, Krissty Krissty (https://www.facebook.com/krissty.krissty.3), Ирина Назаренко (https://instagram.com/nazarenko72), Татьяна Николенко https://instagram.com/nikolenko9443, Elena Chizhova (https://www.facebook.com/elena.chizhova.3), Ольга Пуховая (https://www.facebook.com/pyhovayaolga), Саша Захаров (https://www.facebook.com/sasha.zaharov.5)

Дякуємо за довіру: Андрій Жиденко (https://www.facebook.com/profile.php?id=100015170773352) та Чернігівській обласній лікарні.

ГО Зграя. Ми віримо вашим хлопцям та готові сприяти і пітримувати їх!

Щиро дякуємо кожному за своєчасно надану підтримку, за ваше розуміння та чуйність, за те, що приділили увагу та особистий час. Приємно відчувати, що свої поруч.

undefined